Berichten

Oproep voor inzenden dissertaties Ds. Visscherprijs 2020

Deadline 1 november 2021

Op 30 maart 2022 zal voor de veertiende keer de Ds. Visscherprijs worden uitgereikt aan de schrijver van het beste proefschrift op het terrein van de gehandicaptenzorg, dat tussen 1 november 2019 en 1 november 2021 is verdedigd. De winnaar ontvangt een geldbedrag van € 20.000 bruto.

 

De dissertatie moet een wetenschappelijke verhandeling zijn met een toegepast karakter. Daarmee wordt bedoeld dat de onderzoeksresultaten van praktische betekenis zijn voor de zorg aan en ondersteuning van mensen met een verstandelijke beperking, en/of de verbetering van hun maatschappelijke positie. De ingezonden publicaties zullen naast hun wetenschappelijke impact ook worden beoordeeld op criteria van toegankelijkheid, originaliteit en maatschappelijke relevantie.

 

Aanmelden voor de prijs kan middels het invullen en opsturen van het aanmeldformulier, te vinden op: https://dsvisscherfonds. nl/ds-visscherprijs. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de secretaris van de Ds. Visscherprijs 2022: jurysecretariaat@dsvisscherfonds.nl.

 

De inzendtermijn voor de proefschriften loopt tot 1 november 2021. Graag niet te lang wachten met inzenden.

Deel dit artikel