Berichten

Oproep voor inzenden dissertaties Ds. Visscherprijs 2024

In maart 2024 zal voor de vijftiende keer de Ds. Visscherprijs worden uitgereikt aan de schrijver van het beste proefschrift op het terrein van de gehandicaptenzorg, dat tussen 1 november 2021 en 1 november 2023 is verdedigd. De winnaar ontvangt een geldbedrag van € 20.000 bruto.

De dissertatie moet een wetenschappelijke verhandeling zijn met een toegepast karakter. Daarmee wordt bedoeld dat de onderzoeksresultaten van praktische betekenis zijn voor de zorg aan en ondersteuning van mensen met een verstandelijke beperking, en/of de verbetering van hun maatschappelijke positie. De ingezonden publicaties zullen naast hun wetenschappelijke impact ook worden beoordeeld op criteria van toegankelijkheid, originaliteit en maatschappelijke relevantie.

 

Aanmelden voor de prijs kan middels het invullen en opsturen van het aanmeldformulier, op te vragen bij de secretaris van de Ds. Visscherprijs. Ook voor meer informatie kunt u contact opnemen met de secretaris van de Ds. Visscherprijs 2024: jurysecretariaat@dsvisscherfonds.nl.

 

Aarzel niet om u zelf aan te melden of om recent gepromoveerden te attenderen op deze prijs.

 

Zie voor verdere info: www.dsvisscherfonds.nl

 

De inzendtermijn voor de proefschriften loopt tot 1 november 2023. Graag niet te lang wachten met inzenden.

Deel dit artikel